ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER ADVANCED PROFICIENCY
 

Το κέντρο Multilingual στο Ηράκλειο Κρήτης,
σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το
η-Περιοδικό “Ξένες Γλώσσες & Παιδεία

Lower ProficiencyΖητήστε το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτρονικό Περιοδικό “Ξένες Γλώσσες & Παιδεία” και το επίσης ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο «Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY»

Το περιοδικό μας θα φτάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη ηλεκτρονική σας διεύθυνση γεμάτο με χρήσιμες ιδέες διαπαιδαγώγησης για γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και αποτελεσματικές τεχνικές για να επιτύχεις στις εξετάσεις Lower, Advance & Proficiency.

… αλλά έχει κι άλλα!!

Θα λάβετε μαζί με το η-περιοδικό και το επίσης ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο «Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY». Πέντε επίλεκτοι καθηγητές Αγγλικής κι ο Γιώργος Δροσουλάκης δεν «μασούν» τα λόγια τους απαντώντας στις παρακάτω καυτές ερωτήσεις:

  1. Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν παρά τη μακροχρόνια παράδοση για Αγγλομάθεια και διδασκαλία της Αγγλικής στην Ελλάδα;

  2. Οι επανεξεταζόμενοι στο LOWER (F.C.E.), που αποτελούν το 20% του συνολικού αριθμού των διαγωνιζομένων, δεν αποδίδουν καλύτερα από τις προηγούμενες φορές που έδωσαν τις εξετάσεις αυτές. ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ξανά. Γιατί;

  3. Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις για το PROFICIENCY (Cambridge University) είναι σταθερό εδώ και χρόνια. Δεν υπερβαίνει το 30% σε σχέση με το 60%-65% για τους εξεταζόμενους εκτός Ελλάδος. Γιατί οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι αποτυγχάνουν μαζικά; Ποιος φταίει;

  4. Τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση; 

Ανακαλύψτε τους πραγματικούς λόγους της μεγάλης αποτυχίας των Ελλήνων στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY χωρίς «διπλωματικές» απαντήσεις. Η ωμή αλήθεια που δυστυχώς πολλοί μαθητές και γονείς αγνοούν … ή ακόμη χειρότερα ΔΕΝ θέλουν να ξέρουν!

 Ζητήστε το τώρα, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

*  Your email address:
*  ΕΠΙΘΕΤΟ:
*  ΟΝΟΜΑ:

 

Αρχική
 ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο
 Επικοινωνείστε
 Ποιοι Είμαστε
 Που θα μας βρείτε
 Τι Λένε για Μας
 Ρωτήστε το Γιώργο
Τα 14 Λάθη στο Lower
Site Map
Lower Cambridge fce

Πήρα το Lower με "Α" ακολουθώντας τη μέθοδο του Γιώργου Δροσουλάκη όπως την περιγράφει στο βιβλίο "Τα 14 ΛΑΘΗ στο Lower"

Εύη ΚατσαράκηPROFICIENCY MICHIGAN ECPE

  Πήρα το Proficiency με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών στο κέντρο γλωσσών MULTILINGUAL του Γιώργου Δροσουλάκη.

Ευγενία Καλονάκη