ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER ADVANCED PROFICIENCY
 

 

Για να σας δείξουμε το πώς σας βοηθάμε
να περάσετε τις εξετάσεις
Lower, Advanced & Proficiency

  • Τηλεφωνείστε μας

  • Επισκεφτείτε μας

  • Γράψτε μας On-Line

Αν μένετε στο Ηράκλειο Κρήτης και θέλετε να επωφεληθείτε από τα τμήματα προετοιμασίας του κέντρου μας για να περάσετε τις εξετάσεις Lower, Advanced & Proficiency θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε, σε προσωπική συνάντηση (δεν έχετε καμία υποχρέωση να εγγραφείτε στα τμήματά μας).

Θα σας εξηγήσουμε το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να περάσετε τις εξετάσεις, ποιο από τα προγράμματα προετοιμασίας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πως μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προγράμματά μας στο ΔΙΚΟ σας ΩΡΑΡΙΟ!

Επικοινωνήστε στο 281-0342.019 για να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού και να ενημερωθείτε για τα τμήματα προετοιμασίας του LOWER, ADVANCE D& PROFICIENCY.

Τι συμβαίνει όταν συναντηθούμε;

...συμβαίνουν δυο πράγματα:

  • Απαντώ όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την ύλη και την διδασκαλία της ξένης γλώσσας. Δίνω την γνώμη μου για το πιο πρόγραμμα ενδείκνυται για τον μαθητή.

  • Δεν ζητώ ΠΟΤΕ από κανένα γονέα ή μαθητή να δεσμευθεί κατά την διάρκεια της συνάντησής μας ή να αποφασίσει εν θερμώ. Του δίνουμε το περιθώριο να λάβει την απόφαση του μετά από σκέψη και εκτίμηση των στοιχείων που έλαβε.

Αν νομίζετε ότι κάποια από τις υπηρεσίες ενημέρωσης, θα σας είναι χρήσιμη, παρακαλώ μη διστάσετε να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εξετάσεις LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY.

Ταυτόχρονα θα λάβετε και το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό με τίτλο «Απαντήσεις στα 7 Ερωτήματα που αφορούν τη μεγάλη αποτυχία των εξεταζομένων στις εξετάσεις LOWER»

Τηλεφωνείστε τώρα στο 281-0342.019!

Που θα βρω το Κέντρο Γλωσσών “MULTILINGUAL”;

Στην καρδιά του Ηρακλείου. Το Κέντρο μας στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο του ιδρυτή του, Γιώργου Δροσουλάκη, στην οδό Βουρβάχων 5 (10μ. δεξιά από τα εστιατόρια GOODIE’S). Είναι κοντά σε όλα τα κεντρικά Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και στα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου.

Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτήστε τον!

Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε για τις εξετάσεις LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY;

Ο Γιώργος Δροσουλάκης σας βοηθά να μάθετε ότι χρειάζεστε να ξέρετε για αυτούς τους διαγωνισμούς.

Ρωτείστε το Γιώργο τις απορίες σας. Από τη πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη. Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες...
 ΔΩΡΕΑΝ!

Για να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο On-Line πατήστε ΕΔΩ!

 

 

Αρχική
 ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο
 Επικοινωνείστε
 Ποιοι Είμαστε
 Που θα μας βρείτε
 Τι Λένε για Μας
 Ρωτήστε το Γιώργο
Τα 14 Λάθη στο Lower
Site Map
Lower Cambridge fce

Πήρα το Lower με "Α" ακολουθώντας τη μέθοδο του Γιώργου Δροσουλάκη όπως την περιγράφει στο βιβλίο "Τα 14 ΛΑΘΗ στο Lower"

Εύη ΚατσαράκηPROFICIENCY MICHIGAN ECPE

  Πήρα το Proficiency με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών στο κέντρο γλωσσών MULTILINGUAL του Γιώργου Δροσουλάκη.

Ευγενία Καλονάκη