ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER ADVANCED PROFICIENCY
 

 

Ο Εξειδικευμένος Καθηγητής στο Lower, Advanced & Proficiency!


Τα 27 χρόνια έρευνας στις εξετάσεις LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY, οι δεκάδες χιλιάδες ώρες διδασκαλίας στο Ηράκλειο της Κρήτης και το συγγραφικό του έργο, δίνουν στο Γιώργο Δροσουλάκη το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται «Εξειδικευμένος Καθηγητής στο Lower & Proficiency».

Ως εκδότης του η-περιοδικού «Προσωπική Επιτυχία», ο Γιώργος γνωρίζει καλά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη σημασία των ΓΡΑΠΤΩΝ στόχων όταν πρόκειται να λάβουν μέρος σε εξετάσεις γλώσσας αυτού του επιπέδου.

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΟΣΟΥΛΑΚΗ

Ίδρυσε το Κέντρο γλωσσών MULTILINGUAL στο Ηράκλειο της Κρήτης για να θέσει σε εφαρμογή τη μέθοδο διδασκαλίας όπως ακριβώς την περιγράφει στο βιβλίο «Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις τις εξετάσεις του LOWER  …αν ξέρεις πώς ν’ αποφύγεις τα 14 λάθη που οδηγούν στην αποτυχία χιλιάδες εξεταζόμενους».

Βοηθά δηλαδή τους μαθητές του, όχι μόνο ν’ αποκτήσουν τη γνώση που απαιτούν οι εξετάσεις, αλλά τους δείχνει τον τρόπο στο να θέσουν συγκεκριμένο στόχο για ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να κάνουν για να περάσουν και σε πιο ΑΚΡΙΒΩΣ χρονικό διάστημα πρέπει να το κατορθώσουν.

Πως μπορείτε να ωφεληθείτε από τη δουλειά του Γιώργου;

Ο Γιώργος Δροσουλάκης, απόφοιτος του St. John’s College και Leeds Metropolitan University, ανακάλυψε ότι μαθητής μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά όταν αποκτήσει την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με την προετοιμασία που απαιτούν οι εξετάσεις.

Γι αυτό το λόγο σας παρέχει εντελώς δωρεάν το ηλεκτρονικό περιοδικό «Ξένες Γλώσσες & Παιδεία» καθώς και το επίσης δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο «Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY» 

Και σας λύνει κάθε είδους απορία σχετικά με τις εξετάσεις Lower, Advanced & Proficiency On-Line. Για να λάβετε την απάντηση που θέλετε πατήστε εδώ ή σας ενημερώνει προσωπικά στο 2810-342.019.

Που μπορείτε να δείτε τη δουλειά του Γιώργου;

Πρώτα από όλα ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ σας συνδρομή στο η-περιοδικό «Ξένες Γλώσσες & Παιδεία».

Ξεφυλλίστε τα βιβλία μας «Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις το LOWER... αν αποφύγεις τα 14 ΛΑΘΗ των χιλιάδων αποτυχόντων» στα βιβλιοπωλεία «ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ» και «ΛΕΞΙΣ» (τηλ. 2810-342.641)…

Διαβάστε τι λένε για μας μερικοί από τους χιλιάδες αναγνώστες και μαθητές μας.

 

Αρχική
 ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο
 Επικοινωνείστε
 Ποιοι Είμαστε
 Που θα μας βρείτε
 Τι Λένε για Μας
 Ρωτήστε το Γιώργο
Τα 14 Λάθη στο Lower
Site Map
Lower Cambridge fce

Πήρα το Lower με "Α" ακολουθώντας τη μέθοδο του Γιώργου Δροσουλάκη όπως την περιγράφει στο βιβλίο "Τα 14 ΛΑΘΗ στο Lower"

Εύη ΚατσαράκηPROFICIENCY MICHIGAN ECPE

  Πήρα το Proficiency με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών στο κέντρο γλωσσών MULTILINGUAL του Γιώργου Δροσουλάκη.

Ευγενία Καλονάκη