ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER ADVANCED PROFICIENCY
 

 

Που θα βρω το Εξειδικευμένο
Φροντιστήριο Αγγλικών MULTILINGUAL
για να ενημερωθώ το πώς θα αποκτήσω
το Lower & Proficiency με Εκπληκτικές
τιμές από ΜΟΝΟ 89 € το Μήνα;
 

Στην καρδιά του Ηρακλείου.

Το Κέντρο μας στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο του ιδρυτή του, Γιώργου Δροσουλάκη, στην οδό Βουρβάχων 5 (10μ. δεξιά από τα εστιατόρια GOODIE’S). Είναι κοντά σε όλα τα κεντρικά Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και στα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου Κρήτης.

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα τμήματα προετοιμασίας του κέντρου μας για να περάσετε τις εξετάσεις Lower, Advanced & Proficiency θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε, σε προσωπική συνάντηση (δεν έχετε καμία υποχρέωση να εγγραφείτε στα τμήματά μας).

Πως σας ωφελεί η προσωπική ενημέρωση

Θα σας εξηγήσουμε το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να περάσετε τις εξετάσεις, ποιο από τα προγράμματα προετοιμασίας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πως μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προγράμματά μας στο ΔΙΚΟ σας ΩΡΑΡΙΟ!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας ΔΕΝ ζητούμε ΠΟΤΕ από κανένα γονέα ή μαθητή να δεσμευθεί ή να αποφασίσει εν θερμώ. Του δίνουμε το περιθώριο να λάβει την απόφαση του μετά από σκέψη και εκτίμηση των πληροφοριών που έλαβε.

Επικοινωνήστε στο 281-0342.019 για να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού και να ενημερωθείτε πως τα τμήματα μας σας βοηθούν να περάσετε τα Lower, Advanced & Proficiency.

Ταυτόχρονα θα λάβετε και το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό με τίτλο «Απαντήσεις στα 7 Ερωτήματα που αφορούν τη μεγάλη αποτυχία των εξεταζομένων στις εξετάσεις LOWER»

Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτείστε τον!

Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε για τις εξετάσεις LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY; Ο Γιώργος Δροσουλάκης σας βοηθά να μάθετε ότι χρειάζεστε να ξέρετε για αυτούς τους διαγωνισμούς. Ρωτείστε το Γιώργο τις απορίες σας. Από τη πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη. Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες... ΔΩΡΕΑΝ!

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και γράψτε την ερώτησή σας.

 

*  Το email σας:
*  ΟΝΟΜΑ:
*  ΕΠΙΘΕΤΟ:
*  Οδός:
*  Αριθμός Οδού:
*  Ταχ. Κωδικός:
*  Πόλη:
*  Σταθερό Τηλέφωνο:
*  Κινητό Τηλέφωνο:
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:
    Ερώτηση/Σχόλιο:
*  Γράψτε τον κωδικό
    ασφαλείας:

  

 

Αρχική
 ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο
 Επικοινωνείστε
 Ποιοι Είμαστε
 Που θα μας βρείτε
 Τι Λένε για Μας
 Ρωτήστε το Γιώργο
Τα 14 Λάθη στο Lower
Site Map
Lower Cambridge fce

Πήρα το Lower με "Α" ακολουθώντας τη μέθοδο του Γιώργου Δροσουλάκη όπως την περιγράφει στο βιβλίο "Τα 14 ΛΑΘΗ στο Lower"

Εύη ΚατσαράκηPROFICIENCY MICHIGAN ECPE

  Πήρα το Proficiency με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών στο κέντρο γλωσσών MULTILINGUAL του Γιώργου Δροσουλάκη.

Ευγενία Καλονάκη